• تهران، خيابان شهيد بهشتی، خيابان قائم مقام فراهانی، كوچه ميرزا حسنی، شماره 24

  • ورود کاربران
  • 9821-42515

جراحی حنجره

انواع حنجره:

اندام تولید کننده صدا در بدن حنجره میباشد که با وجود توخالی بودن، از غضروف‌هایی تشکیل شده است. تنفس و تولید صدا از مهم‌ترین نقش‌های این اندام در بدن به شمار می‌آید. اما به دلایل متعددی ممکن است این عضو نیازمند جراحی گردد.

انواع جراحی حنجره

جراحی سرطان حنجره:

تغییر در بافت و سلول‌های تشکیل دهنده حنجره باعث ایجاد ضایعات سرطانی در آنها میگردد. انواع اصلی جراحی برای سرطان حنجره، شامل جراحی حنجره با لیزر از طریق دهان، برداشتن جعبه صدا (حنجره) و برداشتن غدد لنفاوی است. جراحی سرطان حنجره می‌تواند به خاطر وجود دلایل زیر صورت پذیرد:

– برداشتن سلول‌های سرطانی و درمان آن ها

– درمان سرطان عود شده بعد از انجام رادیوتراپی

– جراحی تسکینی علائم سرطان

 

جراحی حنجره برای زیبایی صدا:

عوامل مختلفی می‌توانند در پیری صدا نقش داشته باشند، از جمله ژنتیک و سلامت کلی و عوامل سبک زندگی مانند سیگار کشیدن و مصرف بالای نوشیدنی‌های الکلی. برخی از بیماری‌ها و شرایط پزشکی نیز ممکن است در پیری زودرس صدا نقش داشته باشند و باعث گرفتگی صدا و کاهش دامنه صوتی شوند.

متخصصان می‌توانند با استفاده از پرکننده‌های تزریقی برای نزدیکتر و نرم‌تر کردن تارهای صوتی به هم استفاده کنند. ایمپلنت‌ها را می‌توان از طریق برش‌هایی که در گردن انجام می‌شود، وارد آن کرده و تارهای صوتی را به هم نزدیک‌تر نمود.

 

عمل جراحی حنجره برای تغییر صدا:

هر گونه تغییر صدا به طور ملموس و قابل درک برای افراد نگران کننده است، به ویژه هنگامی که این تغییرات، شامل صداهای نفس گیر یا خش‌دار یا تغییرات قابل توجه در زیر و بم و حتی درجاتی از ناراحتی ناشی از فشار صدا باشد. در اکثر مواقع، گرفتگی صدا یک وضعیت موقتی است که به دلیل تحریک گلو یا استفاده بیش از حد از تارهای صوتی ایجاد شده است. در برخی موارد، ممکن است برای بازگرداندن صدای طبیعی، جراحی لازم باشد.

جراحی حنجره چگونه انجام می‌شود؟

این عمل معمولاً در اتاق عمل و از طریق دهان و بدون نیاز به بریدگی روی گردن انجام می‌گردد. در این روش یک لوله توخالی کوچک وارد دهان شده و از میکروسکوپ برای مشاهده تارهای صوتی استفاده می‌شود. سپس از ابزارهای کوچک برای برداشتن بافت غیر طبیعی استفاده میشود. این روش اغلب با حذف ضایعات رشد یافته که باعث ایجاد مشکل شده است، پایان می‌پذیرد.